Страни, в които целувките са забранени. Индонезия  Цялата строгост на емирските

...
Страни, в които целувките са забранени. Индонезия 
Цялата строгост на емирските
Коментари Харесай

Страни, в които целувките са забранени

Страни, в които целувките са неразрешени. Индонезия 

Цялата суровост на емирските закони бледнее в съпоставяне със законодателството на тази обитаема най-вече с мюсюлмани страна. На островната страна целувките са приравнени съвсем до порнография и се санкционират с до 10 години затвор.

Тези страни постоянно са желани за сантиментални пътешествия. На този декор още по-странно наподобява, че целувките на обществени места в тях са неразрешени. И в случай че за туристи, задържани за аморално държание в Дубай сме чували, то наличието на страни от Стария континент в листата наподобява учудващо.

Мексико

Любвеобилните мексиканци също страдат от строгостта на локалните закони. В някои щати на страната целувката на обществено място и до ден-днешен се санкционира с санкция. Истина е, че никой не съблюдава закона, само че все пак той не е анулиран и до момента.

Лондон

Дори в прогресивния, високоразвит Лондон и до през днешния ден има ограничавания против целувките. На влюбените двойки им е неразрешено да демонстрират възприятията си в градския превоз. По едно време в метрото даже е съществувала зона без целувки, която имала за цел… да избегне скупчванията на жители в пиковите часове.

Обединени арабски емирства

Дубай, Абу Даби- във всички емирства любовните пориви на обществени места са неразрешени и рискът за туристите са до 10 дни затвор.

В Дубай даже почтеното допиране до бузата с устни се таксува със солена санкция. Наскоро украинска туристка в Аб уДаби пък стана следващата, сюрпризирана от санкция от 1000 $, за това, че не е сдържала поривите си.

Франция

Дори в най-романтичната страна в света имат граници на целувките. На железопътните гари в страната целувките са неразрешени. Законът датира от началото на 20 в., когато сантименталните раздели на гарата постоянно водели до задържане на влаковете.

Учени се пробват да понижат оригването на кравите в Нова Зеландия

 

Страни, в които целувките са неразрешени

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР